Om

Välkommen till vår hemsida, där jazz är den ultimata stjärnan! Vi är passionerade jazzentusiaster som brinner för att dela med oss av all vår kunskap om denna fantastiska musikgenre.

Jazz har en rik historia som går tillbaka ända till början av 1900-talet i New Orleans, Louisiana. Sedan dess har jazzmusiken spridit sig över hela världen och blivit en viktig del av vår kulturella identitet. Från Louis Armstrongs trumpet till Ella Fitzgeralds röst, från Miles Davis improvisationer till John Coltranes själfulla toner, jazz har alltid varit en genre som har fascinerat och inspirerat musikälskare runt om i världen.

På vår hemsida kan du upptäcka allt från jazzens historia och dess subgenrer, till de stora jazzartisterna och deras unika stil. Vi vill att du ska bli insatt i jazzens utveckling och dess inflytande på andra musikgenrer. Vi vill också att du ska upptäcka hur jazz kan påverka vår sinne och själ.

Vi strävar efter att göra vår hemsida till en plats där jazzfans kan samlas, utbyta erfarenheter och lära sig mer om den här fantastiska musiken. Vi uppskattar verkligen om ni hör av er till oss om ni känner att vi saknar något om jazz. Vi erbjuder även tips på var du kan hitta live jazzspelningar, festivaler och evenemang runt om i världen.

Vi hoppas att du kommer att njuta av allt som vår hemsida har att erbjuda och att du blir inspirerad att utforska jazzmusiken ytterligare. Kom tillbaka ofta för att upptäcka ny information och musik som vi delar med oss av!